Tunga transporter

Vi kör tunga transporter

Tunghantering eller tungtransporter rör bl.a. frakt av elmotorer, valsar från pappersbruk eller kontrollrum. Här krävs ofta uppfinningsrikedom, och det har vi. Hos oss finns fordonen för att klara transporterna, och den erfarenhet och kunskap som krävs för allt från planering till sökande av tillstånd.

Tunga transporter med tungdragare

Anlita oss för tungtransport med tungdragare

Behöver du en pålitlig och trygg transportfirma som kan lasta och frakta gods av det tyngre slaget? Här kan vi bistå med hjälp att frakta allt från kassaskåp till fordon och maskiner. Självklart ser vi till så att alla nödvändiga tillstånd finns på plats. Det finns inga jobb som är omöjliga för oss. De är bara olika svåra!

Vår personal har alla mångårig erfarenhet av tunga transporter. De flesta av våra transporter som vi utför kräver dispenser från Trafikverket. För att genomföra tunga transporter behövs det i många fall både vägtransportledare och följebil. Vi har fem egna transportbilar, sju trailers och en egen VTL-bil. Vi får med oss mycket gods i ett svep.


Hör av dig till oss

Utöver själva transporterna består uppdragen till stor del av logistik och planering. Alla vägar tål inte 120 tons last, och därför behöver rutterna ritas ut med omsorg. Utöver detta kan pågående vägarbeten försvåra möjligheterna för oss. Då känns det tryggt att vi har koll på varenda rastplats och viadukt.

Om du har några frågor eller vill ta kontakt och anlita oss, gör det här. Vi ser fram emot din kontakt.